Brez izpita in z neregistriranim avtom trčil v parkirana vozila

V petek v nočnem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 24-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v parkirana vozila. Pri tem se je telesno poškodoval. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo pa ni registrirano. Prav tako mu je bil odrejen strokovni pregled zaradi suma da je vozil pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog. Po vseh zbranih obvestilih in okoliščinah bodo policisti ustrezno ukrepali.

 

Policisti so bili obveščeni tudi o glasni mladini na igrišču v Trbovljah, kjer pa kršitve niso ugotovili. Zaradi preglasne glasbe so intervenirali na območju Trbovelj, kjer je bilo zoper kršitelja ustrezno ukrepano.

V soboto so bili policisti obveščeni o izgubi registrske tablice, ki jo je občan izgubil na relaciji Kisovec – Ljubljana.

Policisti so sodelovali tudi pri gasilski požarni vaji PGD Zagorje – mesto in PGD Loke, ki je potekala na območju centra Zagorja ob Savi.

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi na območju Gabrovke. Policisti bodo o dogodku spisali uradni zaznamek.

V nedeljo so bili policisti obveščeni o sumu tatvine drv iz gozda v državni lasti, kjer elementov kaznivega dejanja ni bilo ugotovljenih.

Policisti so bili obveščeni tudi o izgubi denarnice z dokumenti, katero je občan izgubil na relaciji Kisovec – Zagorje ob Savi. Poštenega najditelja pozivajo, da o najdbi obvesti policijo na brezplačno število 113 ali 03 56 83 400.