Včeraj nekaj po 16. uri so bili litijski policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in mira na vlaku med Ljubljano in Litijo. Policisti so kršitelja izsledili in mu izdali plačilni nalog.

Nekaj po 20. uri so bili policisti PP Litija obveščeni o povoženju divjadi. Na kraju dogodka so policisti ugotovili, da gre za manjše poškodbe na vozilu, ter dogodek zabeležili.

Včeraj so policisti trem osebam tudi zasegli manjše količine snovi, za katere sumijo,  da so prepovedane droge. Po opravljenih analizah bodo izvedeni ustrezni prekrškovni postopki.

Hrastniški policisti so bili nekaj po 22. uri obveščeni o prometni nesreči. Ugotovili so, da je do sedaj neznani voznik trčil v betonski zid, nato pa s kraja peš pobegnil. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Preko noči pa je neznanec vlomil v hišo na območju Trbovelj. Po prvih podatkih iz hiše ni bilo ničesar odtujenega, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Trboveljski policisti so bili včeraj obveščeni tudi o nepravilno parkiranih vozilih na območju Trbovelj; v treh primerih so izdali obvestila o prekršku zaradi nepravilnega parkiranja na pločniku.