Dan odprtih vrat GESŠ Trbovlje

 

Kljub temu, da se epidemiološka slika izboljšuje in lahko upamo, da se bodo vsaj otroci prve triade kmalu vrnili v šolo, pa se srednješolska vrata zaenkrat še ne bodo odprla. Dijaki so se nekako navadili dela na daljavo, nekaterim tovrstni način ustreza bolj, drugim manj; a kaj pa tisti, ki še izbirajo srednjo šolo, na katero se bodo vpisali?

Na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli so se pripravili tudi na ta izziv. Odločili so se, da svoja vrata – virtualno – odprejo v četrtek, 21.1.2021. Na njihovi spletni strani http://www.gess.si/  si lahko v prispevku Dan odprtih vrat ogledate zanimivo video predstavitev šole, šolskih in obšolskih dejavnosti in mnenja mnogih dijakov in dijakinj, ki skupaj z zaposlenimi pišejo zgodbo GESŠ. Podrobneje so predstavljeni programi gimnazije, športnega oddelka gimnazije in program ekonomski tehnik, ki se na šoli izvajajo že vrsto let, preberete pa si lahko tudi o projektih, izmenjavah, krožkih, tekmovanjih in drugih aktivnostih, ki se na šoli v normalnih razmerah izvajajo.

Če na njihovi spletni strani še niste našli odgovora na vsa vaša vprašanja, vas Gimnazija in ekonomska srednja šola vabi, da se jim jutri popoldne pridružite prek aplikacije Zoom pri predstavitvah programov v živo.

ob 18.00 uri predstavitev programa ekonomski tehnik
ob 19.00 uri predstavitev gimnazijskih programov

Gimnazija in ekonomska srednja šola JE dobra šola – z vizijo, tradicijo in uspehi v okviru pouka in v obšolskih aktivnostih. Da so zaupanja vredni, pa se lahko prepričate tudi sami – letos v danih okoliščinah na daljavo. Izkoristite priložnost in se jim pridružite!

Vabljeni!