Vir fotografije: FB stran Občine Trbovlje https://www.facebook.com/obcinatrbovlje/photos/a.263681550373886/4205241302884538/

Z jutrišnjim dnem vstopamo v novo šolsko leto. Nekateri bodo šolske pragove prestopili prvič, drugi so v tem že pravi poznavalci. Vsekakor pa vsi potrebujejo takšno ali drugačno motivacijo za vse izzive, ki so pred njimi.

Danes je županja Jasna Gabrič v imenu Občine Trbovlje ravnateljici Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje podarila podpisana dresa dveh zelo uspešnih trboveljskih športnikov, ki sta svoje rezultate nizala tudi na državnem nivoju – bivšega dijaka Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje košarkarja Gašperja Ovnika, danes člana košarkarskega kluba 3×3 Piran in priljubljenega učitelja športne vzgoje na Osnovni šoli Ivana Cankarja Trbovlje ter nogometaša Miša Brečka, nekdanjega reprezentanta slovenske nogometne reprezentance.

Športniki s svojimi uspehi mnogim predstavljajo vzgled za dosego svojih ciljev in tudi tako dijakom športnih oddelkov GESŠ Trbovlje kot tudi ostalim dijakom in zaposlenim lahko podarjena dresa predstavljala motivacijo v novem šolskem letu.

Najprej je tema; iz nje počasi vznikne droben žarek upanja in želje. Ta želja z vsakim dnem raste in se razvija, če jo znaš negovati, zaupati vanjo ter vložiti vanjo trud in napor, je pot do zvezd široko odprta in dosegljiva. Veliko uspehov na poti do zvezd v novem šolskem letu prav vsem – učencem in dijakom, njihovim staršem pa tudi učiteljem in ravnateljem!