Foto: FB stran Občine Hrastnik
V Hrastniku so se mnogi včeraj razveselili nove pridobitve – otvorili so namreč Pumptrack progo Hrastnik, ki je privabila širok krog kolesarskih, rolkarskih in drugih športnih navdušencev.
 
Pumptrack Hrastnik ni le športna proga, temveč prostor, kjer se bodo srečevali ljudje vseh starosti in športnih izkušenj, ki bodo lahko na progi aktivno preživljali svoj prosti čas. Včeraj se na progo tako niso podali le najmlajši, ki so za vožnjo potrebovali še pomožna kolesca, temveč tudi starejše generacije – “stari kolesarski mački” oziroma penzionisti, kot so se sami poimenovali. Novo progo pa je navdušeno preizkusil tudi sam hrastniški župan Marko Funkl.
Občina Hrastnik se ob tej priložnosti zahvaljuje KRC Hrastnik, izvajalcu Alliance ASE, nadzorniku Zdenku Avfliču, trgovini Blokada Trbovlje za predstavitev, Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport ter Fundaciji za šport za sofinanciranje projekta. Nedvomno pa so hvaležni tudi vsi tisti, ki se bodo na progi Pumptrack Hrastnik vozili in se zabavali.