Karin Planinšek je predstavnica tistih mladih, ki si drznejo razmišljati drugače in se vračajo k bolj konservativnim vrednotam.  V  družbenopolitični spletni oddaji ali podcastu Na tekočem razbija mnoge tabuje in se loteva pomembnih vprašanj glede trenutnih razmer v Sloveniji. Zaradi svojega nasprotovanja vsiljevanju ideologije LGBT se je že znašla pod plazom kritik osrednjih levih medijev. (povzeto po A. Sekulović: Karin Planinšek: »Načeloma je večina mojih vrstnikov bolj nagnjena k tradicionalnim vrednotam«, https://demokracija.si/fokus/karin-planinsek-naceloma-je-vecina-mojih-vrstnikov-bolj-nagnjena-k-tradicionalnim-vrednotam/#goog_rewarded).

Sedaj pa se je pogumno izpostavila z novo zgodbo – državljane poziva k podpisu peticije proti trenutni vladi. V pozivu je zapisala: “DOVOLJ JE! Pozivam vse, mlade in stare, da se združimo in ustavimo uničevanje naše države. SLOVENCI SI ZASLUŽIMO VEČ. ZATO POZIV: Zaskrbljeni državljani Republike Slovenije zahtevamo takojšen odstop vlade Roberta Goloba in razpis predčasnih volitev.”

Če se tudi vi strinjate s Karin Planinšek, lahko več o peticiji preberete in jo podpišete na tej povezavi: https://www.peticija.online/peticija_proti_golobovi_vladi

 

Foto: FB profil Karin Planinšek