Policisti v Zasavju so ta teden poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v sredo so našli žensko torbico črne barve na območju Zagorja; policisti še ugotavljajo, komu torbica pripada, medtem pa jo hranijo na policijski postaji.

– isti dan so obravnavali tudi prijavo kršitve javnega reda in miru v Hrastniku. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.
– v četrtek so obravnavali kaznivo dejanje tatvine mobilnega telefona. Sledi zbiranje obvestil.

PP Litija:
– v torek zjutraj so na relaciji Litija – Zagorje ob Savi obravnavali trčenje v divjad.
– v sredo so obravnavali kaznivo dejanje goljufije. Sledi zbiranje obvestil.
– v četrtek so bili s strani občana obveščeni o najdbi večje količine nabojev v bližini naselja Gradiške Laze.  Policisti so naboje ustrezno zavarovali.
– občanka je policiste obvestila, da jo je v Litiji v nogo ugriznil pes. Policisti obvestila še zbirajo.
– občan je na policijsko postajo prinesel registrsko tablico motorja, ki je bila poslana na upravno enoto.
– na relaciji Litija – Zagorje ob Savi je voznik trčil v divjega prašiča.

PP Hrastnik:
– v sredo so bili hrastniški policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru; kršitelju so izdali plačilni nalog.

PP Trbovlje:
– v ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Sledi zbiranje obvestil.
– obravnavali so tudi kaznivo dejanje zatajitve denarja, saj je prijaviteljica na bankomatu pozabila gotovino v vrednosti 230 €, česar se je očitno razveselil neznanec, ki si je denar prisvojil. Policija za neznanim storilcem še zbira informacije. 
– v torek v nočnem času so policisti ob redni kontroli prometa imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Voznik je preizkus odklonil, zato mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
–  v nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo na območju Trbovelj. Po vseh zbranih obvestilih bo izveden ustrezen prekrškovni postopek.
– v sredo v dnevnem času so obravnavali dve kršitvi javnega reda in miru. Po vseh zbranih obvestilih bo v obeh primerih izveden ustrezen prekrškovni postopek.
–  v nočnem času so imeli v postopku voznika motornega kolesa, ki na vozilu ni imel nameščene registrske tablice. Ob odrejenem preizkusu alkoholiziranosti je bilo ugotovljeno, da je imel v organizmu 1,01 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaseženo mu je bilo motorno kolo in odrejeno pridržanje. Zaradi navedenih kršitev bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– v četrtek v nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru in sicer spor med partnerjema. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.