Občinska uprava občine Litija se je odločila nekaj pisarn, ki so prazne, oddati v najem.

UPRAVNA ENOTA SI JE NAŠLA NOV DOM

Nedavno se je iz občinske stavbe izselila Upravna enota Litija, ki si je našla nove prostore v isti stavbi v izpraznjenih prostorih bivše »davčne uprave«. Kot razlog so navedli, da so ti novi prostori cenovno za njih bolj ugodni, ker so v lasti države, v občinski stavbi pa so plačevali najemnino.

SRCE SLOVENIJE NA OBČINO, NEKAJ USLUŽBENCEV MENJALO PISARNE

Nekaj izpraznjenih pisarn oziroma poslovnih prostorov je sicer občina že zapolnila, med drugim je je iz »predilniških« poslovnih prostorov v občinsko stavbo nedavno preselil Razvojni center Srce Slovenije. Nekaj izpraznjenih pisarn so zasedli občinski uslužbenci, ki so zamenjali pisarne iz takih in drugačnih razlogov.

5 PISARN Z 80 KVADRATI PRAZNIH

Praznih pisarn oziroma poslovnih prostorov je pet, v skupni izmeri slabih 80kvadratnih metrov. Najmanjša pisarna meri dobrih 13 kvadratov, največja pa dobrih 20 kvadratnih metrov. Kakšna je cena najema po kvadratnem metru, ni znano.

NAJEMNINA ŠE NI ZNANA

Pisarne je moč najeti v paketu, ali posamezno. Temu primerna pa bo verjetno tudi najemnina. Vsekakor pa so prostori zanimivi, kajti so v strogem centru mesta, poleg tega pa tudi opremljeni, tako s telefonom, kot internetom. Vprašljivi so le stroški, pred vsem ogrevanja, ker je stavba precej energetsko potratna.