Pretekle dni so zasavski policisti obravnavali prometno nesrečo na Izlakah, v kateri je neznani voznik pod vplivom alkohola trčil v avtobusno postajališče ter s kraja pobegnil. Obravnavali so tudi kršenje reda in miru v zdravstvenem domu, v Lokah pa so zagorele novoletne lučke. Včeraj v večernih urah pa so imeli zagorski policisti opravka z močno alkoholiziranim voznikom, ki je na regionalni cesti od Izlak proti Zagorju ogrožal ostale.

V petek popoldan so policisti s PP Hrastnik posredovali  v trgovini zaradi občana, ki se je v nedostojno vedel. V večernih urah so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na Izlakah, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v avtobusno postajališče ter s kraja odpeljal. Policisti so povzročitelja, za katerega se je izkazalo, da je vozil pod vplivom alkohola izsledili.

V soboto popoldan so bili policisti na območju Hrastnika obveščeni o poskusu vloma v vikend. Neznani storilec je oškodoval lastnika za 100 evrov materialne škode. V soboto zvečer je patrulja občanki zasegla snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo.

Zagorski policisti so pretekle dni posredovali pri dimniškem požaru. Intervencija gasilcev ni
bila potrebna. Posredovali so tudi v zdravstvenem domu, kjer so imeli težave z
občanom. Ob prihodu policistov je občan pričel sodelovati z zdravstvenim osebjem, ter dobil primerno oskrbo.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo v kateri je eden od udeležencev pri opravljenem preizkusu alkoholiziranosti napihal 0,86 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče. Izdan mu je bil tudi plačilni nalog. v Lokah pri Zagorju so zagorele novoletne lučke, ki so bile ovite okoli rož. Pri požaru so posredovali so tudi tamkajšnji gasilci.

.