Pri hišni preiskavi v Hrastniku odkrili prostor za vzgajanje konoplje

Hrastniški policisti so 19. 12. na podlagi odredbe sodišča opravili preiskavo stanovanja v Hrastniku. Pri tem so policisti pri osumljenemu 34 letnemu slovenskemu državljanu, našli neznano posušeno rastlino, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Prav tako so odkrili manjši prostor prirejen za vzgajanje prepovedane droge konoplje.

 

Policisti so snovi in se pripomočke za vzgajanje prepovedane droge zasegli. Ko bodo zbrana vsa obvestila bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba.

Na območju Litije je bilo vlomljeno v novogradnjo, od koder je bilo odtujeno električno orodje. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

Zagorski policisti so bili obveščeni o podrtem drogu telekomunikacijskega voda. O zadevi so bile obveščene pristojne službe Telekoma.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo, ki se je zgodila zaradi nepravilnega premika voznika. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. Policisti so bili obveščeni tudi o nezanesljivi vožnji voznika osebnega avtomobila. Voznik je bil ustavljen in opravljena kontrola pri kateri pa kršitev ni bilo ugotovljenih.

Policisti so interverali v Zagorju ob Savi zaradi kršitve javnega reda in miru. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep.