Tako kot je za današnjo nedeljo napovedano pestro vreme – od sonca do oblačnosti in padavin, pa bo pestro tudi dogajanje v Zagorju. Zavod za šport Zagorje in Kolesarski klub Zagorska dolina organizirata prireditev Pumpaj Slovenija – državni pokal s spremljevalnim in dobrodelnim programom Grbine so fine. Za dobro vzdušje na prireditvi, ki bo trajala od 10. pa do 19. ure in bo namenjen vsem generacijam, bo skrbel tudi pumptrack ambasador Filip Flisar. Za vas so poleg tekmovalnega dela pripravili tudi izposojo BMX koles in učenje pumpanja za najmlajše, dogodek pa bo tudi dobrodelen – z akcijo pod imenom “En krog za razvoj”, bodo zbirali sredstva namenjena lokalnemu društvu za uspešno nadaljnje delo in razvoj mladih kolesarjev v njihovem okolju. Za obiskovalce prireditve je potreben PCT pogoj, razen če so mlajši od 15 let – za njih PCT pogoj ni potreben.

Vir fotografije: FB stran Pumtrack Slovenija

Da bo vaša zadnja avgustovska nedelja adrenalinska, vabljeni med 10. in 19. uro na parkirišče pred Evropark in na pumptrack stezo poleg zagorskega Evroparka.

Organizatorji še prosijo obiskovalce, da na dogodek pridete peš ali pa kar s kolesom, saj če se boste pripeljali z avtomobilom, na parkirišču Evroparka ne boste mogli parkirati, saj bo le-to zasedeno zaradi prireditve.

Vabljeni!