Občina Trbovlje vabi na osrednjo slovesnost ob kulturnem prazniku. Prireditev bo potekala v četrtek, 6. februarja 2020 ob 19. uri v gledališki dvorani Delavskega doma Trbovlje. Poleg kulturnega programa bo na prireditvi podeljena tudi nagrada Tončke Čeč za kulturne dosežke.

 

Tudi v Hrastniku bo prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku v četrtek, 6. februarja 2020 in sicer ob 18. uri v Delavskem domu Hrastnik. Za kulturni program bodo poskrbeli Feri Lainšček, Ditka in Gorazd Čepin.

V Šmartnem pri Litiji so v četrtek ob 19.uri pripravili prireditev “Živeti kultur(n)o – odpiramo se kulturi!”. V Kulturni dom vas vabijo nastopajoči: Mladinski pevski zbor in recitatorji Osnovne šole Šmartno pri Litiji, učenci in profesorji Glasbene šole Litija-Šmartno ter slavnostni govorec dr. Igor Saksida.

V Zagorju bo slavnostna akademija ob kulturnem prazniku v četrtek ob 19.uri. V Veliki dvorani Kulturnega centra Delavski dom Zagorje bodo podelili plakete dr. Slavka Gruma, poleg slavnostnega govorca Dušana Kastelica pa bodo obiskovalci lahko uživali v pestrem kulturnem programu.

Vabljeni!