V Društvu Šola zdravja so se odločili, da vam bodo v prvih dveh  mesecih v letu 2024 podarili brezplačno jutranje razgibavanje prek Zoom platforme. Vadba je namenjena tako njihovim članom, kakor tudi vsem tistim, ki vas tovrstna vadba zanima. Z vadbo bodo pričeli 3. januarja 2024, vsak delavnik od 8. do 9. ure, zaključili pa jo bodo 29. februarja. Jutranje razgibavanje se prične s polurno telovadbo po metodi “1000 gibov”, naslednje pol ure pa boste lahko posvetili še vajam za moč. Ob sredah, takoj po vadbi “1000 gibov”, pa v Društvu Šola zdravja napovedujejo tudi izvajanje vadbe “Dihamo z naravo“, ki je namenjena sproščanju in umirjanju.

Jutranje razgibavanje bo prišlo prav vsem tistim, ki ste iz kakršnihkoli razlogov zadržani doma in se ne morete udeležiti jutranje vadbe v kakšni od skupin Šole zdravja na prostem. Za naše zdravje je boljše, da telovadimo kjerkoli, kakor nikjer in nikoli, nam sporočajo iz društva! V Društvu Šola zdravja bodo vsekakor še naprej vztrajali pri telovadbi na prostem, saj je gibanje na svežem zraku prav gotovo eden najpomembnejših dejavnikov za krepitev našega zdravja. Skupine Šole zdravja so aktivne v vseh zasavskih občinah, razen v Hrastniku.

Vaje, ki jih za vas pripravlja Šola zdravja, so preproste in primerne za vsakogar, saj jih lahko vsak izvaja po svojih zmožnostih. Vaje prek Zooma-a bodo vodili za to usposobljeni strokovnjaki in prostovoljci Društva Šola zdravja.

Vsak delavnik jih boste našli na isti povezavi:
https://us02web.zoom.us/j/82776081061

Meeting ID: 827 7608 1061

 

Če ste torej sprejeli novoletno zaobljubo, da se boste v letu 2024 več gibali, vam Šola zdravja ponuja to možnost. Zagrabite jo – že jutri, v sredo 3. januarja ob 8. uri od doma prek platforme ZOOM.

Vabljeni!

 

 

Foto: Društvo Šola Zdravja