Po zelo uspešni spomladanski tekmovalni sezoni so v začetku avgusta starejši tekmovalci trboveljskega kluba pričeli z vsakodnevnimi treningi na prostem in v klubski telovadnici. Sredi meseca so se jim pridružili tudi mlajši tekmovalci.

 

Od 15. do 18. avgusta so v Kranju potekale reprezentančne priprave kadetske, mladinske in U21 reprezentance, ki so se jih udeležili: Simona Češarek, Urša Haberl, Denis Šehič, Marko in Uroš Markuljevič ter Domen Zidar.

Isti vikend je Karate klub Lev iz Ljubljane v Kranjski Gori organiziral seminar, ki sta ga vodila trenerja Livius Bunda in Jan Merc. Iz našega kluba so se seminarja udeležili Jure Ostanek, Anja Laharnar, Patricija Bukovinski in Alenka Paternoster.  V četrtek, 22. avgusta, se je sedemnajst mladih članov kluba odpravilo na tridnevni Karate kamp v Dobrno, ki ga organizira Društvo Za Karate Celje. Med gostujočimi trenerji na kampu je tudi naš glavni trener Miha Kovačič. Za vse ostale trenirajoče člane kluba se bodo redni treningi pričeli z začetkom šolskega pouka.

Vse, ki bi se radi vpisali v Karate klub Trbovlje vabijo, da se jim pridružite ob ponedeljkih in sredah od 17.00 do 18.00 ure v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje. Z začetnim tečajem pričnejo v sredo, 4. septembra, ob 17.00 uri.