V soboto, 22. februarja 2020 je na Polzeli potekalo Državno prvenstvo v karateju za člane in veterane ter Državno prvenstvo v para-karateju.

Prvenstva se je udeležil tudi Karate klub Trbovlje. Pod vodstvom trenerja Mihe Kovačiča  so klub zastopali članice Anja Laharnar, Laura Božjak, Urša in Barbara Haberl ter Domen Zidar in Almin Salkič, Alenka Paternoster pri veterankah ter Branko Glavač pri para-karateistih.

Sestri Haberl sta znova prikazali svoje kvalitete in osvojili naslov članskih državnih prvakinjBarbara v kategoriji do 55 kilogramov, Urša pa v kategoriji do 50 kilogramov.

Domen Zidar je med člani v svoji kategoriji osvojil srebro, Almin Salkič pa bron. 

 

 

 

 

Z bronom sta se domov vrnila tudi Alenka Paternoster v kategoriji veterank, Branko Glavač pa v tekmovanju med para-karateisti.

 

 

 

 

 

Tekmovalci Karate kluba Trbovlje so ponovno zaznamovali člansko državno prvenstvo, saj so z dvema zlatima ter po eno srebrno in bronasto medaljo že tretje leto zapored postali najuspešnejši klub državnega prvenstva za člane in članice, za kar so na mestu čestitke tako tekmovalcem kot tudi trenerju.