Zasavska kronika

Pa poglejmo, kaj so policisti obravnavali  v minulem tednu od srede do petka na območju Zasavja:

PP Trbovlje

V sredo so vozniku, ki je bil pozitiven na hitri test za droge, odredili  strokovni pregled, vendar ga je le-ta odklonil. Prav tako je pred tem storil več cestno prometnih prekrškov. Vozni je bil pridržan, zoper njega pa vodijo postopek o prekršku.

PP Hrastnik

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na Novem logu, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom oplazil drug parkiran avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi nudil svoje podatke. Policisti o tem še zbirajo obvestila

PP Litija

V sredo so bili  obveščeni o osebi, ki je vidno pod vplivom alkohola ležala na cesti in ogrožala promet. V postopku so ji zasegli manjšo količino snovi, za katero se sumi da je prepovedana droga in zoper njo vodijo postopek o prekršku.

V četrtek okoli 12. ure so v Litiji obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je  neznani voznik neznanega vozila trčil v parkirano vozilo in po prometni nesreči z vozilom odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi izpolnil obveznosti udeleženca prometne nesreče. Policisti bodo zbirali obvestila in v primeru izsleditve povzročitelja zoper njega ustrezno ukrepali.

V Litiji je neznani storilec vlomil v klet in odtujil slikopleskarski stroj. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

PP Zagorje ob Savi

V četrtek okoli 20. ure so na cesti od Kandrš proti Vidergi obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je  neznani voznik neznanega vozila trčil v avtobus in po prometni nesreči z vozilom odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi izpolnil obveznosti udeleženca prometne nesreče. Policisti bodo zbirali obvestila in v primeru izsleditve povzročitelja zoper njega ustrezno ukrepali.

 

Naj bodo praznični dnevi mirni ter vstop v novo leto prijeten in brezskrben.