V nedeljo se je v jutranjem času v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 30-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste v potok. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je voznik pod vplivom alkohola (0,51 mg/l) in da vozi v času ukrepa prepovedi vožnje. Povzročitelju je bila izrečena globa.

 

V dopoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča 22-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri tem je nastala materialna škoda. Povzročitelju je bila izrečena globa. V popoldanskem času so trboveljski policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med bivšima partnerjema, pri tem pa po do sedaj zbranih obvestilih 23-letnik udaril 52-letnico.
V soboto v nočnem času so policisti zaradi glasne glasbe intervenirali v gostinskem lokalu v Trbovljah in 41-letni kršiteljici izrekli opozorilo.
V nočnem času so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je 50-letnik na parkirišču pristopil do osebnega avtomobila v katerem sta bila občana in pričel z rokama in nogama udarjati po vozilu in s tem povzročil materialno škodo v višini 500 EUR. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo. Posredovali so tudi pri sporu in prepiru med izvenzakonskima partnerjema. Po do sedaj zbranih obvestilih je pri tem 49-letnik udaril oškodovanko in ji  pri tem povzročil telesne poškodbe. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

V popoldanskem času so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med občankama, kjer je 90-letnica žalila 75-letnico. Kršiteljici je bilo izrečen opozorilo.

25-letnik je prijavil,  da mu je neznanec 31. 8. 2019 v večernem času na parkirišču  v Trbovljah  iz parkiranega vozila odtujil reg. tablico št. CE LE-326. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. V večernem času so bili trboveljski policisti obveščeni o zaparkiranju garaže v Trbovljah. Pri tem so bile ugotovljene tri kršitve nepravilnega parkiranja, zaradi česarn so bila na vozilih puščena obvestila kršiteljem o prekršku.

V soboto so bili policisti s PP Hrastnik obveščeni o prometni nesreči s pobegom v Hrastniku, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v streho drvarnice, ter s kraja odpeljal. Pri tem je nastalo za okoli 200 EUR materialne škode. Obveščeni so bili tudi o tatvini majic iz
skupnega prostora stanovanjskega bloka. Z navedenim dejanjem je neznani
storilec oškodoval lastnico za okoli 30 EUR. V nedeljo so hrastniški policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. V pondeljkovih nočnih urah so bili policisti obveščeni o vlomu v društvene prostore. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec poškodoval vhodna vrata športnega kluba, ter odtujil alkoholno pijačo. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 320 EUR.

Zagorski policisti so bili obveščeni o tatvini baterij iz prenosnih semaforjev, ki sta postavljena na gradbišču. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo. Policisti so bili obveščeni tudi o poškodovanju vozila in tatvini prometnega dovoljenja iz vozila. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.
Policisti so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo in pobegom, ki se je pripetila na parkirišču. Po vseh zbranih obvestilih zoper povzročitelja sledi ustrezen ukrep.
Policist so bili obveščeni o družinskem sporu, kjer sta se sprla oče in sin. Na kraju so bili ugotovljeni elementi prekrška, zato bo izveden ustrezen ukrep, prav tako bo obveščen Center za socialno delo. Policisti so bili v večernem času obveščeni o dogodku, kjer je neznanec poškodoval psa s strelnim orožjem. Lastniku psa je  bilo izrečeno opozorilo po Zakonu o zaščiti živali. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.