Zasavska kronika: V Trbovljah zasegli sumljive tablete

V ponedeljek v dopoldanskem času so trboveljski policisti imeli v Trbovljah postopek z 22-letnim občanom, ki je imel v posesti 28 tablet, za katere sumijo, da vsebujejo prepovedano drogo.

V Zagorje so bili policisti v torek v dopoldanskem času  obveščeni o sporu med sosedoma.
V popoldanskem času so bili obveščeni o sumu nasilja v družini. Policisti v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila in se povezujejo s pristojnim Centrom za socialno delo, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.
Na regionalni cesti I. reda št. 221 (Kisovec – Izlake) so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, kjer je drevo padlo na premikajoč se osebni avtomobil. Voznik se je v nesreči tudi telesno poškodoval, za čas ogleda prometne nesreče, intervencije gasilcev oziroma sanacije vozišča s strani upravljalca ceste, pa je bila cesta popolnoma zaprta.
V nočnem času so bili zagorski policisti obveščeni o kaznivem dejanju lahke telesne poškodbe, kjer je bilo ugotovljeno, da je neznana oseba oškodovanca z neznanim lesenim predmetom udarila po glavi. Policisti v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V torek okrog 17.00 ure so policisti s PP Hrastnik obravnavali prometno nesrečo v kateri
je motorist zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avto. Na vozilih je nastalo za okoli 700 EUR materialne škode.