Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v soboto so bili policisti obveščeni o kamenju na cesti Sopota – Radeče, ki so ga tudi odstranili z vozišča.
– v nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju. Sledi zbiranje obvestil.
– obravnavali pa so tudi sum kaznivega dejanja tatvine drv na območju Trojan. Policisti so osumljenca izsledili, ter bodo po vseh zbranih obvestilih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

PP Litija:
– v petek so na relaciji Litija – Podkraj – Kresnice, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila. Voznik osebnega vozila  je zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu zapeljal v obcestni jarek. Zoper kršitelja je bil uveden postopek o prekršku.
– v naselju Gradišče so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih avtomobilov, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda nesreče.
– obravnavali so prijavo suma kaznivega dejanja vloma v klet, ki je bila storjena v Litiji. Policisti o tem še zbirajo obvestila.
– v soboto so imeli postopek z voznikom osebnega avtomobila. V postopku je  preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,76 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– v nedeljo so obravnavali prijavo kaznivega dejanja poskusa vloma v hišo, ki je bila storjena v Gabrovki. Policisti o dejanju še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje:
– v petek v dopoldanskem času so pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– v večernem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča, kjer je neznan voznik osebnega avtomobila trčil v parkirano vozilo, nato pa poklical avtovleko. Avtovleka je poškodovano vozilo odpeljala s kraja dogodka, kraj prometne nesreče pa je zapustil tudi povzročitelj nesreče, ne da bi o tem obvestil lastnika poškodovanega vozila ali policijo. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper povzročitelja izveden prekrškovni postopek.

– v nočnem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v večstanovanjski zgradbi v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.
– v soboto v popoldanskem času so bili obveščeni o tatvini denarnice. Sledi zbiranje obvestil.
– tudi v soboto v večernem času so trboveljski policisti intervenirali zaradi glasne glasbe in kršitelju izrekli opozorilo.
PP Hrastnik:
– v soboto so bili policisti obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja. Kršiteljici je bilo izrečeno opozorilo.

– v soboto so bili policisti obveščeni o pogrešani osebi, ki je bila nato izsledena.