Obฤina Hrastnik napoveduje popolno zaporo glavne ceste R1-221/1222, Hrastnik-ล marjeta, ki je potrebna zaradi asfaltiranja voziลกฤa na odseku Hrastnik-Brnica.
Vir fotografije: FB stran Obฤine Hrastnik

Zapora bo vzpostavljena predvidoma ta vikend, ๐จ๐ ๐ฌ๐จ๐›๐จ๐ญ๐ž, ๐Ÿ๐Ÿ—. ๐š๐ฏ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐š 2023 ๐จ๐ ๐Ÿ•. ๐ฎ๐ซ๐ž pa ๐๐จ ๐ง๐ž๐๐ž๐ฅ๐ฃ๐ž, ๐Ÿ๐ŸŽ. ๐š๐ฏ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐š 2023 ๐๐จ ๐Ÿ๐ŸŽ. ๐ฎ๐ซ๐ž.

V primeru, da izvedba del ne bo moลพna, so predvideli tudi rezervna termina in sicer 26. in 27. avgusta 2023 ter 2. in 3. septembra 2023.
V ฤasu popolne zapore bo urejen obvoz, ki bo za osebna vozila potekal na relaciji Hrastnik-Zidani Most ter za tovorna vozila preko ล klendrovca-Sopote-Radeฤ in Zidanega Mostu. Stanovalci na Taborniลกki poti bodo imeli izmeniฤno popolno zaporo dovozov na drลพavno cesto, izvajalec Komunala Breลพice pa je sporoฤil, da bo stanovalce obveลกฤal sam in sproti. Obฤina Hrastnik vas poziva, da ฤe je le moลพno, pustite avtomobile pred popolno zaporo ter da upoลกtevate zaฤasno prometno signalizacijo.