Težave z slabim stanjem cest se pojavljajo širom Slovenije, tudi v naših krajih.  Krajevna skupnost Vače že vrsto let opozarja na slabo stanje državne ceste R2-412 Spodnji Hotič – Kandrše. Kljub obljubam o obnovi in rekonstrukciji se le-ta odlaga, razmere na cesti pa se iz leta v leto slabšajo. Cesta, od katere so prebivalci KS Vače življenjsko odvisni, je že tako poškodovana, da postaja nevarna za vse udeležence v prometu zaradi slabega stanja.

KS Vače vas zato zato vljudno vabi, da se jim pridružite na zboru krajanov, kjer bodo razpravljali o tej pereči cestni problematiki in iskali rešitve za nujno potrebno obnovo ceste.

Sestanek bo potekal v četrtek, 24. oktobra 2024, ob 18. uri v športni dvorani POŠ Vače.

K udeležbi na zboru je povabljen tudi župan Občine Litija Franci Rokavec in predstavnik DRSI, pa tudi predstavnike drugih institucij, ki se v omenjenem okolju dnevno soočajo s težavami zaradi razpadajoče ceste.

Vašo prisotnost na zboru lahko potrdite po telefonu 031 304 693 (Miloš Kimovec) ali prek elektronske pošte na [email protected] , oziroma tja naslovite svoja vprašanja. Vabljeni!