Danes imamo zanimivo in uporabno novico za vse delodajalce, ki so se odločili podeliti kadrovske štipendije, ki so v teh časih prej redkost, kot običaj. Regionalna razvojna agencija Zasavje je objavila RAZPIS ZA IZBOR PROJEKTOV SOFINANCIRANJA KADROVSKIH ŠTIPENDIJ DELODAJALCEM za šolsko leto 2017/2018.

vir: RŠS Zasavje

Regionalna razvojna agencija Zasavje je v ponedeljek, 16.10.2017, objavila JAVNI RAZPIS ZA IZBOR PROJEKTOV SOFINANCIRANJA KADROVSKIH ŠTIPENDIJ DELODAJALCEM ZA ŠOLSKO/ŠTUDIJSKO LETO 2017/2018.

PREDMET javnega razpisa je izbor projektov (delodajalcev s kadrovskimi štipendisti) in sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem s sedežem v »Zasavski statistični regiji«, ki dodeljujejo in

izplačujejo kadrovske štipendije skladno z ZŠtip-1 in sklenjenimi pogodbami o štipendiranju z dijaki ali študenti na dodiplomski in podiplomski stopnji študija in sicer za šolsko/študijsko leto 2017/2018.

Vse potrebno za oddajo vlog boste našli na spletni strani Regijske štipendijske sheme Regionalne razvojne agencije Zasavje.

NAJ SPOMNIMO…

V Zasavski statistični regiji so občine Zagorje, Trbovlje, Hrastnik in od nedavnega tudi Litija, kajti mnogo ljudi tega ne ve in je prav, da na to opozorimo tudi mediji ter tako pomagamo podjetnikom in štipendistom iz te zasavske občine

Da pa zaokrožimo celotno Zasavje in novico o razpisu, pa še dodajamo, da občina Šmartno pri Litiji ne sodi v zasavsko statistično regijo, ampak je del osrednjeslovenske regije.