Ženski nogometni klub Trbovlje Peskokop Kepa v skladu s svojim poslanstvom širjenja ljubezni do nogometa med mladimi deklet organizira veliki nogometni turnir, ki bo potekal v nedeljo, 4. marca 2018 ob 9. uri v prostorih telovadnice Osnovne šole Trbovlje.

Na turnirju v Trbovljah pričakujejo klube zvenečih imen

Na turnirju bodo dekleta sodelovala v dveh skupinah; U11 (od 6 do 11 let) in U13 (od 11 do 13 let), poleg ŽNK Trbovlje pa se bodo predstavili še klubi NK Zagorje, NK Ivančna Gorica in NK Ilirija Ljubljana. Nihče od sodelujočih dogodka ne bo zapustil praznih rok, saj bo prejel prav posebno medaljo.

Nogometni vrtec za deklice

»Prav tako pa pričenjamo z nogometnim vrtcem za deklice starosti 3-5 let, ki bo prvič v četrtek 8. marca od 16. do 17. ure v telovadnici OŠ Tončke Čeč,« sporoča predstavnik za odnose z javnostmi Ženskega nogometnega kluba Trbovlje Vid Šteh in dodaja: »Deklice bodo k nam prihajale enkrat tedensko in bodo uživale z mnogimi rekviziti in žogami številke 3. Treningi bodo potekali pod strokovnim vodstvom izkušenih nogometnih trenerjev (z opravljeno licenco). V nogometnem vrtcu se bomo igrali gibalno družabnih iger in seveda brcali žogo.«

Pomagajo si tudi z zbiranjem papirja

V klubu so tudi zelo pridni in si poleg sponzorjev, pomagajo tudi z zbiranjem starega odpadnega papirja. V mesecu februarju so ga zbrali blizu ene tone, kar je zelo pohvalno. Lep primer dobre prakse tudi za mnoge, ki se morda ne znajdejo najbolje.