Podjetje Chipolo bo na berlinskem sejmu IFA 2019 ponovno prisotno s celotno kolekcijo svojih izdelkov, predstavili pa bodo tudi najnovejši Chipolo GO, ki je letos že prejel nagrado za inovativnost na sejmu CES 2019. Med 6. in 11. septembrom bodo na svoji stojnici predstavljali obstoječe izdelke, integracijo Chipolo tehnologije v partnerske izdelke, ponudili pa bodo tudi vpogled v njihov najnovejši pametni sledilnik, nagrajeni LTE sledilnik Chipolo GO.

Slovensko podjetje Chipolo, ki je v zadnjih šestih letih iz Kickstarter projekta zraslo v uspešno mednarodno podjetje, je za problem izgubljenih in založenih predmetov našlo preprosto rešitev. V skladu s svojo misijo dati vsakemu predmetu moč, da je najden, so do sedaj razvili 3 pametne sledilnike, na sejmu IFA 2019 pa bodo predstavili še Chipolo GO, njihov četrti izdelek, ki je načrtovan za leto 2020. Chipolo GO je revolucionaren nov sledilnik, ki uspešno združuje GPS, Wi-Fi, Bluetooth in novo LTE tehnologijo. Vrhunski sledilnik z neomejenim dosegom napaja 6-mesečna baterija katero lahko ponovno napolnite. S širokim nabor lastnosti, ki zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo je
navdušil tudi podeljevalce nagrade CES Innovation Award 2019 in si s tem prislužil nagrado v skupini nosljive tehnologije, ki se podeljuje kot priznanje izredne inovacije v popolnoma novih tehnoloških izdelkih.

vir: Chipolo

Ključne značilnosti Chipolo GO vključujejo neomejen doseg, saj Chipolo GO lahko takoj najde vaše stvari z uporabo GPS, bluetooth, Wi-Fi in nove LTE tehnologije. Vključuje tudi sledenje lokacije v realnem času, saj se sledilnik namreč poveže z aplikacijo Chipolo, ki je na voljo za iOS in Androidne naprave, ter dolga življenjska doba baterije – Chipolo GO ima 6-mesečno baterijo katero lahko ponovno napolnite. Izdelek pa je tudi vodoodporen.

Nika Kramžar, vodja trženja pri podjetju Chipolo, v svoji izjavi za javnost pravi: “Ponosni smo, da Chipolo po vsem svetu že poišče do 50.000 izgubljenih predmetov vsak dan in
navdušeni smo, da lahko na letošnjem sejmu IFA predstavimo še en nov sledilnik, Chipolo GO. Revolucionarna tehnologija Chipolo GO bo na novo definirala kaj je mogoče doseči s pametnimi sledilniki in uporabnikom ponudila cenovno ugoden in enostaven način sledenja njihovih dragocenosti, kot so kolesa, prtljaga in profesionalna oprema.”

vir: Chipolo