Danes dobrodelni za Nenada Stojakoviča

Danes, 31.03.2017 ob 2000, čaka Rudarja zahtevno srečanje v Dvorani Polaj. V goste prihaja trenutno vodilna ekipa prvenstva in najresnejši kandidat za osvojitev 1.B DRL in napredovanje v najvišji rang tekmovanja, ekipa RD Herz Šmartno. Tokrat ne bo šlo samo za sosedski dvoboj. Srečanje bo imelo veliko dobrodelno noto. Dobrodelni za Nenada Stojakoviča.

Nenad Stojakovič, nekdanji slovenski reprezentant in član bivšega trboveljskega rokometnega kluba RK Rudar Trbovlje. Nenad je svojo rokometno pot začel prav v Trbovljah in se prav tu izstrelil med najboljše slovenske krožne napadalce. Njegovi borbenost in vztrajnost sta pustili velik pečat na trboveljskem rokometu in kasneje tudi v reprezentanci. A vse ni tako rožnato. Nenad ima velike težave s hrbtenico, ki so ga priklenile na invalidski voziček. Obstaja zelo zahtevna operacija, ki bi lahko trenutno stanje odpravila. Seveda je vse odvisno od financ, saj bi se operacija izvedla v Švici. Nenad trenutno bije kalvarijo v slovenskem zdravstvu in mu ne preostane drugega, kot da se v Švico odpravi na lastne stroške.  In tu mu bomo pomagali tudi MI. Njegovi Zasavci. Upravni odbor RD Rudar se je odločil, da celoten izkupiček od prodanih vstopnic na petkovi tekmi nameni Nenadu za zdravljenje v Švici. Majhna gesta, ki bo odprla marsikatero srce in morda odprla marsikatera vrata.

Vsi, ki boste danes prišli na tekmo, boste tako prispevali za njegovo zdravljenje. Torej, pridite tudi in predvsem za Nenada Stojakoviča. Celotno njegovo zgodbo si lahko preberete tukaj. Objavljena je bila v sobotnem časniku EKIPA.

Večja denarna sredstva lahko nakažete na račun spodaj:

povzeto: rokometnodrustvo-rudar.si