Predstavitev Javnega razpisa za sofinanciranje začetnih investicij podjetij ter ustvarjanje novih delovnih mest v Radečah

Z namenom nižanja stopnje brezposelnosti in zmanjševanja zaostanka v razvoju, je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo 2.2.2018 objavilo Javni razpis za sofinanciranje  začetnih investicij podjetij ter ustvarjanje novih delovnih mest na območju občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje za leti 2018 in 2019.

V Regionalni razvojni agenciji Posavje, ki sodeluje z Regionalno razvojno agencijo Zasavja verjamejo, da je omenjeni razpis odlična priložnost za črpanje sredstev, zato vabijo na predstavitev Javnega razpisa za sofinanciranje začetnih investicij podjetij ter ustvarjanje novih delovnih mest, ki bo v torek, 6. marca ob 11. uri v sejni sobi Občine Radeče.

»Predstavitev razpisa bo trajala približno eno uro in je brezplačna. Seznanjeni boste o možnostih in načinih pridobitve sredstev iz naslova omenjenega razpisa,« še sporočajo našim bralcem iz razvojnih agencij Zasavja in Posavja.

»Vsekakor se vam splača udeležiti predstavitve. Zakaj ne bi izkoristili priložnosti za kakšen evro, kar je danes že prava redkost. Morda pa so prihajajoče volitve priložnost, da iz državne malhe pade kakšen evro več tudi za kaj dobrega in koristnega, kot je na primer tole sofinanciranje,« pa vam sporočamo iz našega uredništva.