Dobrodelna malica v Kuhli

Vir fotografij: Consulta

Ste si kdaj predstavljali, da ste lahko s tem, ko pojeste malico, tudi dobrodelni? Ja, prav ste slišali. Okrepčevalnica Kuhla v Spodnjem Logu pri Litiji vas v mesecu maju vabi na Dobrodelno malico.

Če si boste za malico naročili Fit krožnik, boste s tem prispevali 0,50€ za akcijo Božički na kolesih, ki jo vsako leto organizira Kolesarsko društvo Litijski tempomat.

Kdo so Božički na kolesih? Kolesarsko društvo Litijski tempomat združuje kolesarske navdušence, ki jih druži želja po razgibanem preživljanju prostega časa. S svojo dobrodelno noto vsako leto razveselijo otroke z akcijo Božički na kolesih in obenem opozarjajo voznike na kolesarje v cestnem prometu. Zbrana sredstva z Dobrodelno malico bodo porabili za obdarovanje otrok iz socialno ogroženih družin v okviru akcije Božički na kolesih.

Če boste v bližini Spodnjega Loga v času malice in bo vaš želodček klical po nečem okusnem, se oglasite v Kuhli (med tednom med 9. in 14. uro in ob sobotah od 9. do 12. ure) in naročite Fit krožnik – okusen solatni krožnik s popečeno zelenjavo in piščancem na žaru in ne boste pregnali le svoje lakote, ampak boste pri tem tudi dobrodelni.

Seveda pa se lahko odločite in prispevate za dober namen tudi s prostovoljnim prispevkom.

Pridi na dobrodelno malico in prispevaj za dober namen.