Zaradi novega koronavirusa, ki se širi v Hrastniku, predvsem v Domu starejših Hrastnik, so se v Domu upokojencev Franca Salamona v Trbovljah odločili, da od 17. julija za 14 dni ne bodo imeli obiskov.

Svojci oziroma skrbniki stanovalcev so bili o nadaljnjih obiskih že obveščeni preko telefona. Obiski svojcev bodo še vedno lahko  potekali preko balkonov; za obisk pod balkonom se lahko naročite prek e-pošte  [email protected] ali če pokličete med  12. 00 in 13.30 uro na telefonsko številko 03 56 53 337. Stike s svojci pa boste lahko ohranjali tudi preko Videa, Skaypa, Messengerja in telefonskih pogovorov.

Svojim sorodnikom boste svojci še vedno lahko v DUFS prinesli potrebščine, ki jih varovanci potrebujejo oziroma želijo imeti.

Dom upokojencev Franca Salamona je bil ponovno  v celoti zopet razkužen 15. julija 2020, za kar so poskrbeli Civilna zaščita in Gasilci iz Trbovelj.

Vodstvo DUFS se zahvaljuje svojcem za pomoč pri ohranjanju zdravja naših stanovalcev in posledično tudi zaposlenih v Domu, kakor tudi stanovalcem za potrpežljivost in razumevanje nastale situacije. Upajo, da bodo skupaj uspešno obvladali situacijo z novim valom okužb s koronavirusom.