Postali smo državni podprvaki, žal nam našega cilja ni uspelo doseči. Maribor je bil na četrti tekmi finala pri streljanju šestmetrovk uspešnejši in tako postal državni prvak za letošnjo sezono.

Ne bomo preveč jamrali in negodovali ob nekaterih letošnjih čudnih odločitvah nekaterih akterjev futsala v Sloveniji, najprej bomo pogledali kaj smo mi delali narobe in se naslednje leto vrnili še močnejši. To vam obljubljamo!

Kar pa se tiče četrte finalne tekme – rezultat po rednem delu je bil 4:4, po strelih s šestih metrov je bil uspešnejši Maribor. Za našo ekipo je dva zadetka dosegel Hugo, po enega pa sta dodala Nikola Jelič in Matheus. Pri šestmetrovkah je bil uspešen samo Hugo, žal sta zgrešila Klemen Duščak ter Matheus in tako je naslov romal v Maribor.

Kljub porazu moramo čestitati igralcem za letošnje predstave, sporočamo pa vam, da se bomo naslednjo sezono vrnili še močnejši.

Zahvala gre vsem našim sponzorjem, ki so nam omogočili, da smo sezono speljali brez kakršnihkoli problemov. Zahvala tudi športnemu direktorju Andreju Vrhovcu ter Marku Jurjevcu, ki sta skozi sezono skrbela, da je v klubu vse potekalo tako kot smo si zamislili glede organizacije in ostalih športnih stvari. Hvala vsem sodelavcem (od časomerilca, brisalca tal, napovedovalca, zapisnikarjev, redarjev,…), ki so na kakršenkoli način pripomogli pri organizaciji tekem.

POSEBNA ZAHVALA pa gre tudi VAM DRAGI NAVIJAČI, ki nam stojite ob strani tudi takrat, ko nam ne gre in to cenimo. Obljubljamo, da se bomo v naslednji sezoni še bolj potrudili tudi na navijaškem področju in za vas pripravili kaj novega, predvsem pa izboljšali sodelovanje. Velika hvala navijaški skupini Šuma boys, ki je včeraj igralce skozi celotno tekmo glasno spodbujala in jim po tekmi, kljub porazu, tudi zaploskala in bodrila. Bravo in hvala navijači!

Ob koncu izrekamo tudi športne čestitke ekipi Proen Maribor za naslov državnih prvakov in jim želimo uspešno zastopanje Slovenije v evropski ligi prvakov.

Za konec pa še to – MI SMO LITIJA IN NASLEDNJO SEZONO SE VRAČAMO ŠE MOČNEJŠI!

NI PREDAJE!

Hvala vsem in srečno!
 

 

Luka Bregar