V Delavskem domu Trbovlje je v ponedeljek potekala že 4. Akademija znanja. Gre za dogodek, namenjen zaposlenim v javnih zavodih Občine Trbovlje, ki omogoča pridobivanje novih znanj in širjenje obzorij.

Tako so v zadnjih letih gostili šefinjo protokola Ksenijo Benedetti, Anjo Križnik Tomažin, strokovnjakinjo javnega in poslovnega nastopanja, trenerko komunikacijskih veščin ter SDI mojstrico, Janija Prgića, mediatorja, coach-a nevroligvističnega programa,  dr. Tomaža Petka, profesorja slovenskega jezika in Sanelo Banovič, zdravnico, ki svoje delo združuje s področjem psihologije in psihoterapije. Letos sta bero priznanih predavateljev dopolnila, eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja, ki je s predavanjem »Kako biti v redu?«, predstavil vplive sodobnih tehnologij in dr. Andrej Pompe, avtor, podjetnik, komunikolog in umetnik, ki je s predavanjem »Ali dobra zgodba res odpira vsaka vrata, vsako srce …?!«, povedal kaj privlači, kaj daje težo in kaj prepriča.

Na občini Trbovlje so veseli, da je letošnjo Akademijo znanja obiskalo že več kot 300 zaposlenih iz javnih zavodov, še bolj pa jih razveseljuje dejstvo, da se število udeležencev iz leta v leto veča, kar še dodatno potrjuje, da ljudje cenijo in si želijo novih znanj, ki jih bodo lahko uporabili tako v zasebnem kot službenem okolju.