FOTO: V Hrastniku nastopili Oto Pestner, Uroš Perič, Omar Naber in Tina Gorenjak

V Delavskem domu Hrastnik so v sredo, 20. 11., prepevali Oto Pestner, Uroš Perič, Omar Naber pod naslovom TRIP TO LAS VEGAS SHOW. Dodano  vrednost pa je s svojim povezovalnim nastopom predstavljala lepa, hudomušna, igriva, očarljiva in vedno duhovita Tina Gorenjak.

 

Dvorana je bila temu primerna zasedena, saj so vsi pevci v slovenskem prostoru priljubljeni. Največjo kilometrino na glasbenem področju  ima seveda Pestner, pa tudi mlajši Perič in Naber se uspešno prebijata na vrh slovenske glasbene ustvarjalnosti. Poslušali smo pesmi svetovnih legend kot na primer Elvisa Presleya, Franka Sinatra, Raya Charlesa, Louisa Armstronga, Deana Martina …

Omar Naber je medijsko prepoznavnost dosegel konec leta 2004 z zmago na Bitki talentov v oddaji Spet doma, ki jo je vodil Mario Galunič. Leta 2005 je zmagal na EMI in tega leta zastopal Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije v Kijevu. Uroš Perić je pevec, pianist, aranžer, tekstopisec, njegovo delo pa je povezano z vsemi največjimi hiti svetovne glasbene stvaritve. S svojimi uspešnicami jazza, bluesa in soula nastopa v največjih svetovnih dvoranah po Evropi, ZDA in Afriki.