Glasbena šola Trbovlje ODPOVEDUJE sobotni glasbeni dogodek

Vir fotografije: Glasbena šola Trbovlje

1. oktober se že več kot 40 let obeležuje svetovni dan glasbe. Dan, ko se spodbuja promocija glasbene umetnosti v celotni družbi, dan, ko se poudarja Unescove ideale o miru in prijateljstvu ter kulturnem razvoju. Tovrstnemu praznovanju se že leta pridružuje tudi Glasbena šola Trbovlje  z glasbenim dogodkom in tako naj bi bilo tudi letos. A žal namesto da bi vam letos godli glasbeniki Glasbene šole Trbovlje, jo je zagodlo vreme. Za konec tedna je namreč napovedano slabo vreme, ki pa zaradi vlage in nižjih temperatur ni naklonjeno ne instrumentom kot tudi ne rokam, ki igrajo.

Zato vas iz Glasbene šole Trbovlje žal obveščajo, da predviden glasbeni dogodek ob svetovnem dnevu glasbe ODPOVEDUJEJO

in hkrati upajo, da ga bodo uspeli izpeljati ob koncu šolskega leta, saj 21. junija obeležujemo podoben dan – Praznik glasbe.

Kljub vsemu pa si v soboto, 1. oktobra užitke ob dobri glasbi – pa naj bo to ob glasbi lokalnih radijskih postaj, morda si boste zavrteli kakšno iz vaše osebne glasbene zbirke ali pa boste zase in svoje bližnje kar sami zaigrali kakšno melodijo ali odpeli kak napev. V družbi Glasbene šole Trbovlje pa ob kakšni drugi priložnosti.