Vir: FB stran Zdravstveni dom Zagorje

 

S 1. septembrom so moči Zdravstvenega doma Zagorje obogatene še za eno zdravnico – pediatrinjo Ireno Drnovšek.

Dr. Drnovškova je v zagorski zdravstveni dom prišla iz Litije, deluje pa v prostorih ambulante Vitasan, kjer je prej kot koncesionarka delovala otroško šolska zdravnica Marija Grošelj.

Dr. Grošljeva se je upokojila, njeni pacienti, starejši od 19 let, pa si bodo morali izbrati drugega osebnega zdravnika. ZD Zagorje sporoča, da dr. Mojca Zaviršek sprejema nove paciente.

Ambulanta dr. Drnovškove deluje nemoteno, prostore njene ambulante pa nameravajo v kratkem tudi preurediti in postopamo obnoviti. Trenuten urnik, po katerem ordinira dr. Drnovškova je začasen in se bo v mesecu oktobru spremenil, zato spremljajte spletno stran Zdravstvenega doma Zagorje, o delovnem času pa se lahko prepričate tudi, če pokličete vratarja ZD Zagorje.

Direktorica ZD Zagorje Saša Bajda je vesela, ker je bil njihov razpis uspešen in so tako uspeli zagotoviti še eno šolsko ambulanto, kjer se lahko opredelijo otroci do dopolnjenega 19. leta. Definitivno pa je to tudi en izziv trboveljskemu zdravstvenemu domu, ki zgolj z dvema pediatrinjama težko obvladuje potrebe trboveljskih najmlajših pacientov.