Danes, okoli 20.40 je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri osebna vozila.

Po prvih znanih podatkih sta voznika osebnih vozil znamke Bmw in VW Passat vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer. Ko sta se prometna pasova
združila v en prometni pas, je med voziloma prišlo do bočnega trčenja – voznika Bmw-ja odbilo v levo, kjer je zapeljal na nasprotni vozni pas, tam pa je trčil v voznico osebnega vozila, ki se je tisti trenutek pripeljala nasproti. Voznik avtomobila VW Passat je po nesreči odpeljal naprej v smeri proti Kranju.

33- letni voznik osebnega vozila znamke Bmw je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznica osebnega vozila in otrok v drugem vozilu pa sta prav tako poškodovana. Ugotavljanje vseh  okoliščin in ogled kraja nesreče trenutno še potekata.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija  išče voznika osebnega vozila znamke VW Passat, zlate ali srebrne barve, z nameščenimi registrskimi tablicami z oznako KP. Vozilo je poškodovano po levi strani in je odpeljalo v smeri proti Kranju.

Voznika osebnega vozila in vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah nesreče naprošamo, da pokličejo na 113, ali se zglasijo oziroma pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na anonimni telefon na številko 080 1200.