V soboto, 7. oktobra, je Karate zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Telesno Vzgojno Društvo Partizan Ljutomer organizirala letošnjo 3. Pokalno tekmo KZS. Za Karate klub Trbovlje so v Ljutomeru nastopili: Tara Vozel, Franja Krajšek, Ana Jazbec, Vita Audič, Anej Zapotnik, Arman Hozanović, Anej Hrušovar, Tian Ovnič, Klemen Bizjak, Borče Georgiev, Daniel Haralović, Lan Vozel, Jure Krajnc in Aljaž Hvala. Vodila sta jih trenerja Barbara Haberl in Miha Kovačič, vlogo sodnice pa je opravljala Ida Smajlagić.

Mladi trboveljčani so osvojili 13 medalj, od tega kar 7 zlatih ter po 3 srebrne in 3 bronaste, kar jih je ob koncu tekmovanja zavihtelo na tretje mesto med 47 udeleženimi klubi. Zmagovalci 1. Pokalne tekme Karate zveze Slovenije so tako postali Arman Hozanovič pri dečkih tako v katah kot v borbah do 30 kilogramov,

Tian Ovnič v katah pri mlajših kadetih,

Tara Vozel pri malčicah do 28 kilogramov,

Vita Audič pri mladinkah do 53 kilogramov,

mlajši kadeti v katah ekipno v postavi Anej Hrušovar, Arman Hozanovič in Tian Ovnič

in kadeti v katah ekipno Borče Georgiev, Klemen Bizjak ter Tian Ovnič.

 

Na drugo mesto so se uvrstili Ana Jazbec pri malčicah do 36 kilogramov, Daniel Haralović pri kadetih do 70 kilogramov in malčice v katah ekipno, ki so nastopile v postavi Ana Jazbec, Franja Krajšek in Tara Vozel. Bronaste medalje so osvojili Franja Krajšek pri malčicah nad 36 kilogramov, Lan Vozel pri kadetih do 57 kilogramov in Aljaž Hvala pri mladincih do 68 kilogramov.

Vsem karateistom in njihovim trenerjem lahko le čestitamo in navijamo za njih tudi v prihodnje.

 

Foto: Arhiv Karate kluba Trbovlje