Kronika: V Zasavju ponovno kroži ponarejen denar

Policisti s PP Trbovlje so bili včeraj popoldan obveščeni, da so v pošti odkrili bankovec, za katerega sumijo da je ponarejen. Bankovec je izročil poštar s terena skupaj z dnevnim izkupičkom. Policisti so bankovec zasegli in ter ga poslali v analizo. Nadalje informacije še niso znane.

 

Hrastniški policisti so bili v torek obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za približno 200 evrov materialne škode.

Zagorski policisti so bili s strani upravljalca pokopališča v Zagorju obveščeni, da so zaznali tatvine nagrobnega cvetja. V povezavi z omenjenimi tatvina na Policijski postaji Zagorje ob Savi zaenkrat še niso prejeli prijav oškodovancev, vsekakor pa bodo povečali prisotnost policistov v okolici. Prav tako sodelujejo tako z upravljalcem kot lastnikom pokopališča
v smislu preventivnega svetovanja.

Prav tako so imeli policisti s PP Zagorja ob Savi so imeli v postopku kolesarja, ki je med
vožnjo kazal znake nezanesljivosti ob katerih je obstajal sum, da vozi pod vplivom
prepovedanih psihoaktivih snovi. Kolesarju je bil odrejen hitri test, ki je bil pozitiven na prepovedano drogo canabis, odrejen pa mu je bil strokovni pregled, ki ga je odklonil. Kolesarju je bila nadaljnja vožnja prepovedana, ter izdan mu plačilni nalog.