»Biti v ženskem nogometu, pomeni biti srečen«. Turnir na Vrhniki opravičil pričakovanja vseh

Dekleta ŽNK – Ženskega nogometnega kluba Trbovlje Peskokop KEPA  DU 11, kar pomeni starost do 11 let, so se v nedeljo 11. marca udeležile četrtega zimskega nogometa turnirja pod okriljem Nogometne zveze Slovenije na Vrhniki, na katerem so sodelovali z dvema ekipama. Dekleta so odigrale skupaj 14 tekem.

Sinjemodre levinje so pokazale borbenost in srčnost, kar je bilo vidno tudi pri rezultatu, saj so zmagale večino tekem.

»Najbolj pa veseli dejstvo, da je iz turnirja v turnir viden njihov napredek, zato lahko rečemo, da bodo levinje še strah in trepet na nogometnih zelenicah,« navdušeno z optimizmom zrejo v prihodnost v vodstvu trboveljskega kluba ženskega nogometa.

Nogometašice ŽNK Trbovlje pa so v Rogatcu dan prej, v soboto slavile proti NK Mons Claudius s končnim izidom 1:3.

Vabijo pa že na naslednjo domačo tekmo 6. kola Ženske nogometne lige PO TOM, ki bo v nedeljo, 18. marca na domačem stadionu Rudar v Trbovljah.

Mlade levinje iz Trbovelj nadaljujejo z igranjem in je pred njimi že nov turnir in sicer prihajajočo  soboto, 17. marca odhajajo v Litijo. Tako, da so vsi ljubitelji ženskega nogometa lepo vabljeni, da si ogledate tekme deklet in da jih spremljate tudi na njihovi Facebook strani, kjer so informacije vedno sveže.