Mladi rokometaš odhaja v Trebnje

Vir fotografije: FB stran Lige NLB https://www.facebook.com/ligaNLB/photos/a.665560296805957/3513803918648233/?type=3&theater
S pričetkom prihodnje rokometne sezone trboveljski Rudar zapušča Jan Kamnikar. Perspektivni Trboveljčan je z rokometnim klubom Trimo Trebnje podpisal triletno pogodbo.

 

Rokomet je Janova želja že od malih nog. Ekipi trboveljskega Rudarja se je pridružil že zgodaj. S svojo igro na položaju desnega krila je v ekipi opozarjal že v najstniških letih in svojo prvo priložnost zaigrati v članski konkurenci je tako dobil že v sezoni 2016/2017 pri rosnih šestnajstih letih.

Letos je za njim odlična sezona. Na dvajsetih tekmah je zadel kar 76 golov, bralci portala ŠD Šport pa so ga izbrali za najboljše drugoligaško desno krilo minule sezone.

Osemnajstletni Kamnikar, ki ravno opravlja maturo v športnem oddelku trboveljske gimnazije, je ob prestopu v RK Trimo Trebnje  navdušen. Pravi, da ne gre le za uresničitev  kariernih želja, temveč tudi za nadgrajevanje znanja ter nabiranje novih izkušenj na evropskem nivoju, v ligi NLB. Prepričan je, da bo s svojim znanjem in zagnanostjo upravičil zaupanje svoje nove ekipe kot tudi navijačev.

 

Jan naj bo tvoja izbrana pot tlakovana z delom, uspehom in zmago. Mi navijamo zate!