Mladi trboveljski karateisti na Pokalni tekmi osvojili kar 10 medalj

V nedeljo, 24. aprila, je Karate Zveza Slovenije, v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klubom Črnomelj, organizirala letošnjo 1. Pokalno tekmo za vse starostne kategorije. Za Karate klub Trbovlje so v Črnomlju nastopili Eva Kolander, Vita Audič, Nik Mrgole, Enej Drnovšek, Daniel Haralovič, Lan Vozel, Jure Krajnc, Mark Robek, Aljaž Hvala, Denis Šehič, Kenan Isakovič ter Marko in Uroš Markuljevič. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Blaž Hribovšek.

Mladi trboveljski karateisti so upravičili sloves svojega kluba – 13 tekmovalcev je osvojilo kar 10 medalj –  2 zlati, 5 srebrnih in 3 bronaste.

Zelo lepo presenečenje je pripravil Lan Vozel, ki je svoj krstni nastop pri kadetih v kategoriji do 57 kilogramov okronal z zlato medaljo.

Za drugo zlato medaljo je poskrbel Uroš Markuljevič, ki je bil zanesljivo najboljši v kategoriji članov do 84 kilogramov. Kar pet tekmovalcev je osvojilo srebrno medaljo, in sicer Daniel Haralovič pri kadetih do 63 kilogramov, mladinki Vita Audič do 53 kilogramov in Eva Kolander do 59 kilogramov ter člana Kenan Isakovič do 67 kilogramov in Marko Markuljevič do 75 kilogramov. Trije mladinci so tekmovanje končali na tretji stopnički zmagovalnega odra, in sicer Denis Šehič in Mark Robek v kategoriji do 61 kilogramov ter Jure Krajnc do 68 kilogramov.

 

Praznični vikend za karateiste ne bo prost – mladi tekmovalci bodo nastopili na 16. Mednarodnem turnirju »Pljevlja Open 2022« v Črni Gori. Vso srečo in znova lep bero medalj vam želimo!

 

Vir fotografij: Arhiv Karate kluba Trbovlje