Motoristi razveselili male bolnike v Trboveljski bolnišnici

Majhne pozornosti, za velike nasmehe Bolnišnica Trbovlje 2017

Moto klub Schlossberg iz Hrastnika je ob koncu starega leta organiziral obisk motoristov in Dedka Mraza na Pediatričnem in specialističnem oddelku za dializo v Bolnišnici Trbovlje.

vir: FB Iztok Kotnik

Namen obiska zasavskih motoristov trboveljske bolnišnice je bil pričarati nasmehe na obrazih bolnih in hospitaliziranih otrok med prazniki. Zato so s svojim obiskom skupaj z Dedkom Mrazom polni upanja razveselili otroke.

V sporočilu na facebooku se je v imenu ZMKS – Zveze motoklubov Slovenije za to veličastno dejanje zahvalil Iztok Kotnik : »Danes se lahko le zahvalim obiskovalcem, otrokom in uslužbencem Bolnišnice, kajti vi ste bili tisti, ki ste nasmehe pričarali nam! Hvala vam! Hvala za trenutke, za upanje, za nasmehe, za radost, iskrenost in nasmehe.«

Ob tem se ni pozabil zahvaliti tudi vsem sodelujočim motoristkam in motoristom ter Klubu MK Schlossbeerg za vsakoletni trud pri organizaciji in seveda tudi zvestemu dedku mrazu, v katerega se za to priložnost prelevi gospod Aleš Gulič.

Ob tem prisrčnem dogodku pa so motoristi obiskali in zaželeli vse dobro v prihajajočem letu tudi bolnikom, ki so v času obiska opravljali dializo.