Na mednarodnem turnirju osvojili šest medalj

Preteklo soboto, 23. oktobra, je v športni dvorani na Teznem v Mariboru potekal 11. Mednarodni karate turnir »Maribor Open 2021«, ki ga je organiziral Karate klub Kovinar Maribor. Karate klub Trbovlje so zastopali: Lučka Jazbec, Lara Dolanc, Emma Kastelic, Lars Zorko, Tian Ovnič in Anej Hrušovar. Vodila sta jih trenerja Patricija Bukovinski in Blaž Hribovšek.

Vseh šest mladih trboveljskih karateistov je nastopilo v katah posamezno in ekipno. Pri dečkih sta na zmagovalni oder stopila Lars Zorko s srebrno in Tian Ovnič z bronasto medaljo, med mlajšimi kadetinjami pa sta Emma Kastelic osvojila srebro ter Lara Dolanc bron. V katah ekipno so bili dečki v sestavi Anej Hrušovar, Lars Zorko in Tian Ovnič nepremagljivi in zasedli prvo mesto. Za šesto medaljo pa so poskrbele mlajše kadetinje v postavi Emma Kastelic, Lara Dolanc in Lučka Jazbec, ki so zasedle tretje mesto.

Ob koncu tekmovanja sta bila trenerja Patricija in Blaž  zadovoljna z nastopi mladih varovancev ter zelo vesela, saj se je prav vseh šest tekmovalcev domov vrnilo z medaljo.

 

REZULTATI:

KATE:

Dečki (8. do 4. kyu):

  1. mesto: Lars ZORKO
  2. mesto: Tian OVNIČ

Mlajše kadetinje (8. do 3. kyu):

  1. mesto: Emma KASTELIC
  2. mesto: Lara DOLANC

 

KATE EKIPNO:

Dečki:

  1. mesto: TRBOVLJE (Anej HRUŠOVAR, Lars ZORKO, Tian OVNIČ)

 

Mlajše kadetinje:

  1. mesto: TRBOVLJE (Emma KASTELIC, Lara DOLANC, Lučka JAZBEC)