Na prireditvi Karateist leta so od osmih podeljenih lovorik kar štiri romale v Trbovlje

Na prireditvi Karateist leta 2018 od osmih podeljenih lovorik kar štiri v vitrine Trboveljčanov.

Karate zveza Slovenije je v sredo, 23. januarja, v Laškem priredila slavnostno podelitev priznanj najboljšim karateistom preteklega leta. Trboveljski tekmovalci so od osmih podeljenih posameznih lovorik osvojili kar štiri. Najuspešnejši mladinec preteklega leta je postal Domen Zidar. Pri mlajših članicah sta bili na prvih dveh mestih sestri Haberl, Barbara na prvem in Urša na drugem. Stefan Joksimovič je končal leto kot najuspešnejši karateist tako pri mlajših članih kot pri članih.

Med 65 slovenskimi klubi, kjer se seštevajo rezultati z uradnih državnih in mednarodnih tekmovanj, število registriranih tekmovalcev, licenciranih trenerjev in sodnikov ter organizacije tekmovanj je Karate klub Trbovlje ponovno osvojil drugo mesto. Štiri osvojene posamezne lovorike, od osmih možnih, in drugo mesto v skupnem seštevku klubov so dokaz, da je bilo leto 2018 za Karate klub Trbovlje odlično.

Na prireditvi v Laškem so bila podeljena tudi priznanja za Pokal Slovenije 2018, kjer je Kenan Isakovič osvojil prvo mesto pri kadetih v športnih borbah ter klub tretjem mesto v skupnem seštevku treh pokalnih tekmovanj.

NAJ KARATEIST LETA 2018:

Mladinci (47 uvrščenih):
1. mesto – Domen ZIDAR

Ml. članice (17 uvrščenih):
1. mesto – Barbara HABERL

  1. mesto – Urša HABERL

Ml. člani (20 uvrščenih):
1. mesto – Stefan JOKSIMOVIČ

Člani (57 uvrščenih):
1. mesto – Stefan JOKSIMOVIČ

NAJ KLUB LETA 2018 (65 klubov):

  1. mesto – KARATE KLUB TRBOVLJE

“POKAL SLOVENIJE 2018”:

  1. mesto – Kenan ISAKOVIČ (Kadeti – borbe)

mesto – KARATE KLUB TRBOVLJE (Skupni seštevek)