Naravne rešitve za bolečine

vir: delo.si

Ali ste vedeli da se je v zadnjih desetih letih poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 procentov? Da nekateri pripravki iz zdravilnih rastlin delujejo na bolečine enakovredno ali celo bolje od sinteznih tablet in mazil? O tem, kako učinkovito odpraviti bolečine na naraven način, pa bo na predstavitvi svoje knjige predavala Sanja Lončar. 

 

V torek, 23.10., ob 18.30 bo Knjižnica Zagorje gostila predstavitev nove knjige Sanje Lončar z naslovom NARAVNE REŠITVE ZA BOLEČINE. Žal so bolečine – akutne ali kronične nekaj, kar tekom življenja izkusi prav vsakdo. Naravna sredstva, ki so po krivici odrinjena na stran, zmorejo veliko več, kot si predstavljamo, zato je čas, da jim damo priložnost. Predstavitev bo potekala v sodelovanju z Društvom za zdravilne rastline Zasavje.

 

Sanja Lončar je svobodna raziskovalka in neodvisna novinarka, vodja projekta Skupaj za zdravje človeka in narave avtorica mnogih uspešnic kot so SVEŽA ZELENJAVA Z DOMAČEGA VRTA 365 DNI, ŠČEPEC REŠITVE, ZDRAVILNA MOČ ZAČIMB ZA OTROKE,…

 

Vljudno vabljeni!

 

VIR: zag.sik.si