Nedelja; dan za brezplačno učenje drsanja na zagorski Ledenki.

Zavod za šport Zagorje ob Savi v sodelovanju z Občino Zagorje ter mojstri drsanja Lucky Luka organizira brezplačne tečaje drsanja.

Tečaji z mojstri Lucky Luka bodo v mesecu februarju potekali na zagorskem drsališču Ledenka, in sicer ob naslednjih nedeljskih dopoldnevih:

  • 04. 02. 2018
  • 11. 02. 2018
  • 18. 02. 2018

Prijave na tečaje sprejema Zavod za šport Zagorje na telefonski številki 03 56 68 251 oziroma preko elektronske pošte [email protected].

»Zaradi optimalne izvedbe tečajev bo udeležba možna le za predhodno prijavljene udeležence, ki jih bomo razvrstili glede na starost in predznanje, zato pohitite s prijavami,« sporočajo iz občine Zagorje ob Savi.

foto: Lucky Luka

Lucky Luka je najboljša šola za vse vas, ki se vam drsa!

Drsanje je izredno prijetna in priljubljena oblika športne rekreacije, s katero krepite telo in pridobivate telesno kondicijo, ter s katero se lahko ukvarjate individualno, v paru, družinsko ali v skupinah. Je tudi odličen razlog za druženje in zabavo ter aktivno preživljanje prostega časa.

povzeto na viru luckyluka.si

»LUCKY LUKA je vodilno slovensko podjetje na področju drsanja, rolanja (Šola rolanja in drsanja Lucky Luka), animacijskih programov in izvajanja celovitih projektov mobilnih drsališč. Podjetje združuje ljubitelje športa – strokovne sodelavce in strokovno usposobljene vaditelje rolanja in drsanja ter bivše in še aktivne umetnostne drsalce, ki s svojim znanjem in izkušnjami ustvarjajo raznovrstne športne programe.«