Preko vikenda je neznani storilec vlomil v več vrtnih lop na območju Hrastnika, od kjer je odtujil orodje in nekaj drugih predmetov, ter s tem dejanjem povzročil za več sto evrov škode. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev neznanega storilca in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

 

Policisti so na območju Zagorja ob Savi zasegli kovinski predmet za katerega se sumi, da gre za prepovedano hladno orožje. Predmet je bil poslan v analizo, nato pa bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Policisti so obravnavali tudi kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo na območju Zagorja ob Savi. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog zaradi kršitve 8. člena Zakona
o varstvu javnega reda in miru.

Na Izlakah je prišlo tudi do prometne nesreče s pobegom, v kateri je neznani voznik z vozilom trčil v drog telefonske napeljave in s kraja odpeljal. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestilih za izsleditev neznanega voznika. Obravnavali so tudi prometno nesrečo, ki se je zgodila preko vikenda v Trbovljah. Ugotovljeno je bilo, da je 37-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti  trčila v betonsko škarpo in zabojnike za smeti, ter nato kraj peš zapustila. V nesreči je nastala je materialna škoda, voznica pa ni bila poškodovana. Povzročiteljici je bila izrečena globa.

Na območju Trbovelj so ustavili 30-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno  je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na
pristojno sodišče.