Noč čarovnic na gradu Bogenšperk

Tudi letos bodo zadnji oktobrski dan na grad Bogenšperk priletele čarovnice. Vsi ljubitelji čarovniških skrivnosti in mistike se boste na začaranem gradu lahko udeležili številnih aktivnosti. Grad bo oživel ob 14. uri, starejši čarovniki in čarovnice pa se boste po 18. uri lahko udeležili pravega halloween party-a.

Lahko boste iskali skriti zaklad, se prebijali po poteh strašnega labirinta, ustvarjali čarovniške izdelke na grajskih »ustvarjalnicah«, izrezovali buče, si ogledali gledališke predstaveposlušali pravljice v grajskih »bralnicah« in se sprehodili skozi začarano tržnico.

 

Začaran grad bo oživel ob 14. uri in bo ponujal pester program vse do 18. ure. Vstopnice so že v predprodaji v TICu v Šmartnem, na gradu Bogenšperk in v Kuhli. Cena vstopnic v predprodaji je je 3 € za otroke in 6 € za odrasle. Na dan dogodka bo cena za odrasle 8 €, za otroke in čarovnike ter čarovnice v popolni čarovniški opravi pa 4 €.

Po 18. uri bodo prave čarovnice in čarovniki lahko uživali na grajskem Halloween party-u, kjer se bodo mešali čarovniški koktejli in začarani napoji. Glasbo bo mešal DJ Urh Tomc. Vstopnine po 18. uri ni!