Pretekli vikend so se na 3. turnirju NZS deklic U11 v Trbovljah med seboj pomerile nogometašice ŽNK Goričko Stanjevci Zmagovalke, ŽNK Maribor, NK Fužinar, ŽNK Vrhnika in DNK Trbovlje. Na turnirju je sodelovalo pet klubov, ter sedem ekip. Istočasno so se na prijateljskem srečanju pomerile tudi sestrski ekipi U13 ŽNK Goričko Stanjevci Zmagovalke in DNK Trbovlje.

Nogometašice so pokazale, da je dekliški nogomet res v vzponu, ter da prihajajo generacije, ki bodo čez nekaj let gotovo krojile žensko nogometno sceno. Prireditev je odlično povezoval g. Darko Kunič. Organizatorji se zahvaljujejo vsem klubom, ki so se turnirja udeležili v Trbovljah, deklicam pa čestitajo za prikazano igro. Zahvala gre tudi vsem staršem, ki podpirajo nogometašice pri tem, da sledijo svojim sanjam ter velik hvala tudi trenerjem, ki z njimi delijo svoja znanja in izkušnje.

Organizator turnirja Dekliški nogometni klub Trbovlje bo 4. maja praznoval prvo leto svojega delovanja. V klubu trenira 24 deklic iz Trbovelj, Hrastnika, Zagorja in Litije. V njihove vrste se vključuje vedno več deklet, ki svoj prosti čas rade preživljajo aktivno ter v dobri družbi med dvema goloma.