To soboto bo živahno, saj je napovedanih kar nekaj dogodkov.

Občina Trbovlje junija praznuje in to soboto bo – na veselje mnogih – spet prireditev Nohšiht. Letos Anduhti posebej ne bo, kar je morda razžalostilo ljubitelje rock glasbe, pa vendar bo glasbeni izbor pester.  Dražen Zečič, Klapa more, Bepop, Pingpong band in še Aktualova galama vas bodo na Ulici 1. junija zabavali od 19.30 dalje.

V Šmartnem pri Litiji pa bo na igrišču pred OŠ Šmartno rokometna veselica. Od 14. ure dalje se bo odvijal rokometni športni program, ob 16.30 bo nastopil glasbeni gost Challe Salle. Do 20-ih, ko bodo nastopili Atomik harmonik, pa se boste zabavali ob zvokih Tria GAS in Glasbene šole BUČAR. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, tudi srečelov ne bo manjkal, od vsake prodane porcije hrane ali gintonika pa bo 1€ namenjen bratoma Timiju in Urbiju, igralcema članske zasedbe RD Herz Šmartno, ki sta v zadnjih dveh letih izgubila oba svoja starša in jima tako vsaj malo pomagali na njuni težki poti. 

Če pa ste se voljni odpeljati malce dlje, pa vabljeni v Laško na prireditev GuštFest 2022. Od 15. ure dalje boste v centru Laškega lahko svoje brbončice razvajali s “street food” dobrotami, ki jih bodo za vas pripravljali JRE chefi Marko Pavčnik, Uroš Štefelin, Marko Magajne, Jakob Pintar ter Filip in Kristina Breznik. Nostalgične spomine pa bodo z glasbo budili HELP! The Beatles tribute Band.

Izbira dogodkov je pestra, na vas pa je, da se odločite, kam se boste podali in se lepo imeli.