Novo leto prinaša nove brezplačne tečaje za odrasle

VIR: mojaobcina.si
Na Izobraževalnem centru Geoss Litija, so v letu 2019 izvedli 18 brezplačnih izobraževalnih programov v okviru projekta KORAK- Kompetence za Razvoj Kariere, v katerega so vključili okoli 200 udeležencev iz občin Litija, Šmartno pri Litiji, Dol pri Ljubljani in širše.

Programi so namenjeni zaposlenim in nezaposlenih osebam, starejšim od 45. let, let z največ srednješolsko izobrazbo. Udeleženci se izobražujejo na področjih tujih jezikov, računalništva in mehkih veščin (komunikacija, zdrav življenjski slog, itd.).

Tudi v letošnjem letu bodo izvajali brezplačne izobraževalne programe tujih jezikov, računalniških znanj in programov s področja zdravega življenjskega sloga, komunikacije, lahko pa tudi sami predlagate področje s katerega bi se želeli dodatno izobraževati.

 

Z izobraževanjem pričnejo v mesecu februarju. Če bi se pridružili tudi vi, pišite na [email protected] ali pokličite na 031 759 355. 

Projekt KORAK sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.