Ob poletnem solsticiju koncert energetične Nine Pušlar

Poletni solsticij velja za enega energetsko najmočnejših dni v letu. Na ta dan bo kresove v naših srcih, s svojo edinstveno energijo in močjo njenega izjemnega glasu, prižigala Nina Pušlar.

 

Priljubljena pevka ima za seboj razgibano leto, ki ga je napolnila z novimi izkušnjami in ustvarjalnimi izzivi. Posnela je tudi aktualni hit in video za pesem »Za naju«. Po odličnem valentinovem koncertu v velenjski Rdeči dvorani vstopa Nina v pomlad z razprodanim koncertom v SNG Maribor. Prihajajoča turneja po gradovih, dvorcih in drugih zanimivih ter posebnih prizoriščih, pa je nekaj, kar ne smete zamuditi.

Ninini nastopi slovijo kot zgodbe, ki stojijo na vrhunski glasbeni in pevski izvedbi, prepojene s čustvi in velikimi odmerki pozitivne energije, tokrat pa bo program oblikovan kot prerez Nininega 14-letnega ustvarjanja, od zmage na Bitki talentov, preko obveznih »To mi je všeč«, »Svet je tvoj«, »Za vedno«, »Poljub na klopci«, »Ni ona« in »Za naju«, zagotovo pa bo predstavila tudi kaj čisto svežega, saj je tako na odrih kot v studiu trenutno v odlični ustvarjalni kondiciji.

Koncert se prične ob 20.30 na Gradu Bogenšperk, prispevek zanj pa je 20 evrov.